• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
Menu

Παραγγελίες & Πληρωμές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

On-line. Η διαδικασία της παραγγελίας είναι εύκολη και περιλαμβάνει απλά βήματα ακολουθώντας τον οδηγό παραγγελίας και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία στην φόρμα.

Τηλεφωνικά. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2103466713, 2103460609 και κάποιος από τους υπαλλήλους μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 08:00-16:00.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με έκδοση τιμολογίου τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) σε οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς τραπεζών που θα σας εμφανιστούν με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, τηλεφωνικά ή στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση και να αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Συνεργαζόμενες τράπεζες: Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Eurobank

  1. Πιστωτική κάρτα

Εάν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα VISA τότε όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στο περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς παρέχοντας έτσι την μέγιστη ασφάλεια. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας.

  1. Αντικαταβολή μετρητοίς

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω courier και εσείς πληρώνετε το ποσό την στιγμή της παραλαβής. Χρέωση υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 2,70 Ευρώ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

  • Mε courier

Η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 1 – 2 εργάσιμων ημερών σύμφωνα με τις εξής χρεώσεις: 4,00 Ευρώ μέχρι 2 κιλα και 1,20 Ευρώ κάθε επιπλέον κιλό.

  • Με μεταφορική εταιρία (μόνο για βαριά ή ογκώδη προϊόντα)

Η εταιρία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προιόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Με αυτόν τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Πριν την αποστολή θα πρέπει να έχει προηγηθεί τραπεζική κατάθεση.

  • Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα

Η παραλαβή μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας (08:00 – 16:00), xωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Δίνεται η δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας, κατά την περίοδο που βρίσκεται στο στάδιο επεξεργασίας. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα.

Επιστροφές

Όλα τα προϊόντα της Agroparts ελέγχονται συσκευάζονται και αποστέλλονται με ιδιαίτερη προσοχή. Η εταιρεία φροντίζει για την υποστήριξη των προϊόντων πριν και μετά τις αγορές σας. Για περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι αφορά στην υποστήριξη των προϊόντων ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Όταν παραλάβετε την παραγγελία σας

Παρακαλούμε με την παραλαβή των προϊόντων να ελέγξετε το πλήθος των πακέτων με την απόδειξη του μεταφορέα όπως και την κατάσταση τους. Σε περίπτωση παρατυπίας παρακαλώ αναφέρετέ το στον μεταφορέα, μην υπογράψετε και ενημερώστε μας άμεσα. Κατά το άνοιγμα της συσκευασίας ελέγξτε προσεκτικά το περιεχόμενο με τα είδη του παραστατικού και σε περίπτωση ασυμφωνίας παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Εάν χρειαστεί να επιστρέψετε ένα προϊόν

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Agroparts παραλάβατε λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας, μπορείτε να τα επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους μέσα σε 5 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους. Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει:

  • Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, συμπεριλαμβανομένων της συσκευασίας, των οδηγιών χρήσης και αξεσουάρ.
  • Να συνοδεύονται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο αποστολής , Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κλπ).
  • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας.

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Η Agroparts δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβη του προϊόντος κατά την μεταφορά του, γι αυτό και σας συνιστούμε να ελέγχετε τα προϊόντα που παραλαμβάνετε.

Προστέθηκε!
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€ με βάρος ως 3kg