• Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
Menu

Πώς μπορούμε να βρούμε το ανταλλακτικό μας, εύκολα

Αναζητώντας κάποιο ανταλλακτικό στο agroparts.gr, ο τύπος μηχανήματος είναι πάντα απαραίτητος ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουρο και ακριβές. Ακόμα και αν ένα μόνο ψηφίο του τύπου μηχανήματος είναι διαφορετικό, τα ανταλλακτικά του μπορεί να διαφέρουν.
Κάθε κατασκευαστής χρησιμοποιεί έναν δικό του, διαφορετικό τρόπο κωδικοποίησης των μοντέλων του. Όμως, κάποιοι τύποι μηχανημάτων είναι δύσκολο να εντοπιστούν για τους εξής λόγους:

  • Η κωδικοποίηση διαφέρει εντελώς από μάρκα σε μάρκα. Κάποιες φορές ένα μόνο γράμμα μπορεί να αποτελεί ολόκληρο τον τύπο του μηχανήματος και κάποιες φορές ο τύπος μπορεί να είναι μακροσκελής και συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών.
  • Ο όρος “τύπος μηχανήματος” μπορεί επίσης να διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή και άλλος να το ονομάζει “model number”, άλλος “σειρά”, άλλος “barcode number” κτλ.
  • Κάποιοι τύποι μηχανήματος μπορεί να διαφοροποιούνται ανάλογα με το έτος κατασκευής.
  • Υπάρχουν περιπτώσεις που ο τύπος αναγράφεται στο εσωτερικό του μηχανήματος.
  • Μερικοί κατασκευαστές δεν χρησιμοποιούν καν τύπο μηχανήματος.

Οπότε, με το παρακάτω κείμενο, θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε στην ανίχνευση του μοντέλου των πιο διαδεδομένων οίκων.
Σε γενικές γραμμές, κατά την αναζήτηση ενός τύπου μηχανήματος στο agroparts.gr προσπαθούμε να εμφανίσουμε όλα τα αποτελέσματα που μπορεί να ταιριάζουν με τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει στο πεδίο αναζήτησης (ακόμα και αν αυτά αποτελούν μόνο ένα μέρος του πλήρη τύπου).

Βήματα Αναζήτησης

  1. Εντοπίζετε τον τύπο του μηχανήματος
  2. Καταχωρείτε τον τύπο του μηχανήματος (ή μέρος αυτού) στο ειδικό πεδίο αναζήτησης της αρχικής σελίδας.
  3. Εμφανίζονται όλα τα αποτελέσματα που ταιριάζουν με την αναζήτησή σας.
  4. Στην περίπτωση που παραπάνω από ένα αποτελέσματα έχουν τον ίδιο τύπο μηχανήματος, επιλέγετε το σωστό από κάποιο άλλο στοιχείο που το διαφοροποιεί (π.χ. έτος κατασκευής, serial number κτλ).

Παρακάτω, σας παραθέτουμε κάποιους ενδεικτικούς τρόπους εύρεσης του τύπου μηχανήματος για τους πιο διαδεδομένους κατασκευαστές του είδους.


Παράδειγμα: Αλυσοπρίονο με Κατασκευαστή ECHO & Μοντέλο CS 280 TES


Παράδειγμα: Αλυσοπρίονο με Κατασκευαστή McCULLOCH & Μοντέλο CS 450


Παράδειγμα: Θαμνοκοπτικό με Κατασκευαστή MTD & Μοντέλο 790 M


Παράδειγμα: Θαμνοκοπτικό με Κατασκευαστή STIHL & Μοντέλο FS 50 C-E


Παράδειγμα: Θαμνοκοπτικό με Κατασκευαστή STIHL & Μοντέλο FS 50 C

Προστέθηκε!